Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu
zpět na výpis nemovitostí

Prodej RD - roubenky, obec Radiměř (okr. Svitavy), zahrada, vinný sklep

Radiměř
  • RD
  • 154 m2
8 100 000 Kč + provize RK (324.000 + 21% DPH) Kontaktovat makléře
Poslední hodnocení Lenky Děkuji za profesionální spolupráci při přípravě bytu k pronájmu.

Informace

  • Adresa:Radiměř
  • Plocha:154 m2
  • Typ:RD
  • Konstrukce:Cihlová
  • PENB:G
Máte rádi kouzlo venkovského života a sníte o vlastním útulném domově, kde si budete moci užívat přírodu a klid? Pak se právě díváte na ideální nemovitost pro Vás! Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům – tradiční roubenku, která se nachází v malebné obci Radiměř. Tato rodinná nemovitost o dispozici 3+1 a užitné ploše 154 m2 Vás okouzlí na první pohled.

Tato nádherná roubenka prošla částečnou rekonstrukcí, která zachovala její tradiční šarm, a zároveň Vám umožňuje dokončit si ji podle svých vlastních představ a potřeb a rozšířit o více místností. Dům je podsklepený a jeho součástí je i kouzelný vinný sklep, ideální pro milovníky vína a příjemné posezení s přáteli. Zbývající část stavby tvoří hospodářská stavení a stodola.

Vytápění je zajištěno elektřinou a všechny IS k dispozici (plyn, voda, elektřina). Stylová kuchyně je plně vybavena kuchyňskou linkou, troubou, myčkou, varnou deskou a chladničkou s mrazákem. Ostatní vybavení domu je možné ponechat dle dohody.

K domu náleží rozsáhlá zahrada o výměře 5918 m2, která je opravdovým rájem pro milovníky přírody. Zahrada je krásně udržovaná s vzrostlými ovocnými stromy a květinovými záhony, z boku domu jsou záhony na pěstování zeleniny a ovoce, které Vám umožní užívat si vlastní čerstvé plody. K dispozici je i gril s posezením, který je ideálním místem pro rodinné oslavy a setkání s přáteli během letních dní a večerů.

Po celé délce domu se nachází půda, která poskytuje další prostor pro využití dle Vašich potřeb a představ.

Dva krajní pozemky, které jsou stavebními pozemky (1012 m2 a 1026 m2). Tyto pozemky je možné koupit i samostatně a využít je pro další stavební projekty dle Vašich potřeb a představ nebo investice.

Proč si zamilujete tento dům v Radiměři?

Radiměř je klidná obec s přátelským prostředím, která nabízí občanskou vybavenost - škola, školka, knihovna, lékař, obchody, pošta, restaurace, autobusová zastávka 200 m a je ideálním místem pro rodinný život včetně sportovního využítí - tenisový kurt, fotbalové hřiště, kroužky pro děti.

Neváhejte a přijďte se podívat na tuto úžasnou nemovitost. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku. Tento dům čeká jen na Vás, aby se stal Vaším novým domovem plným pohody a krásných chvil.
Těšíme se na vás!

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě zvolených kritérií.

Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a poradní servis (PENB) je u nás samozřejmostí.
Financování možné hypotékou či úvěrem ze stavebního spoření, s jejich vyřízením Vám rádi pomůžeme.
S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě "G", což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.
On-line prohlídka nemovitosti Více

Nabízíme také on-line prohlídky nemovitostí

Necítíte se dobře nebo máte obavy z prohlídky nemovitosti?
Rádi Vám zprostředkujeme ON-LINE PROHLÍDKU, kde Vám vše ukážeme a popíšeme.

Kontaktujte našeho makléře

foto z on-line prohlídky foto z on-line prohlídky

Podobné nemovitosti na prodej