Specialist for rent
of apartments in Brno
Menu
back to real estate listing

Sale houses Family, 154 m2 - Radiměř

Radiměř
  • RD
  • 154 m2
8 100 000 CZK Contact broker

Information

  • Address:Radiměř
  • Total area:154 m2
  • Sort of real property:RD
  • Structure:Cihlová
  • PENB:G
Máte rádi kouzlo venkovského života a sníte o vlastním útulném domově, kde si budete moci užívat přírodu a klid? Pak se právě díváte na ideální nemovitost pro Vás! Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům – tradiční roubenku, která se nachází v malebné obci Radiměř. Tato rodinná nemovitost o dispozici 3+1 a užitné ploše 154 m2 Vás okouzlí na první pohled.

Tato nádherná roubenka prošla částečnou rekonstrukcí, která zachovala její tradiční šarm, a zároveň Vám umožňuje dokončit si ji podle svých vlastních představ a potřeb a rozšířit o více místností. Dům je podsklepený a jeho součástí je i kouzelný vinný sklep, ideální pro milovníky vína a příjemné posezení s přáteli. Zbývající část stavby tvoří hospodářská stavení a stodola.

Vytápění je zajištěno elektřinou a všechny IS k dispozici (plyn, voda, elektřina). Stylová kuchyně je plně vybavena kuchyňskou linkou, troubou, myčkou, varnou deskou a chladničkou s mrazákem. Ostatní vybavení domu je možné ponechat dle dohody.

K domu náleží rozsáhlá zahrada o výměře 5918 m2, která je opravdovým rájem pro milovníky přírody. Zahrada je krásně udržovaná s vzrostlými ovocnými stromy a květinovými záhony, z boku domu jsou záhony na pěstování zeleniny a ovoce, které Vám umožní užívat si vlastní čerstvé plody. K dispozici je i gril s posezením, který je ideálním místem pro rodinné oslavy a setkání s přáteli během letních dní a večerů.

Po celé délce domu se nachází půda, která poskytuje další prostor pro využití dle Vašich potřeb a představ.

Dva krajní pozemky, které jsou stavebními pozemky (1012 m2 a 1026 m2). Tyto pozemky je možné koupit i samostatně a využít je pro další stavební projekty dle Vašich potřeb a představ nebo investice.

Proč si zamilujete tento dům v Radiměři?

Radiměř je klidná obec s přátelským prostředím, která nabízí občanskou vybavenost - škola, školka, knihovna, lékař, obchody, pošta, restaurace, autobusová zastávka 200 m a je ideálním místem pro rodinný život včetně sportovního využítí - tenisový kurt, fotbalové hřiště, kroužky pro děti.

Neváhejte a přijďte se podívat na tuto úžasnou nemovitost. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku. Tento dům čeká jen na Vás, aby se stal Vaším novým domovem plným pohody a krásných chvil.
Těšíme se na vás!

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě zvolených kritérií.

Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a poradní servis (PENB) je u nás samozřejmostí.
Financování možné hypotékou či úvěrem ze stavebního spoření, s jejich vyřízením Vám rádi pomůžeme.
S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě "G", což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.
Video tour of the property Mode

We offer you video tours of apartments

Feeling uneasy or worried about viewing a property in these days?
We will be happy to provide you with a video tour, where we will show and describe everything to you online.

Contact our brokers

photo from video tour photo from video tour

Similar property