Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Irena Kunovská 19. 9. 2024
Velmi děkuji panu Lepoldovi za pomoc při pronájmu bytu a veškerých úkonech s tím spojených. Vždy je ochoten pomoci, poradí a vyřeší spoustu věcí. Díky němu vím, že je o vše postaráno.Děkuji moc za profesionální přístup a velmi vstřícné jednání. Jako výborného makléře ho můžu jedině doporučit.
Tomáš Pospíšil 19. 9. 2024
Děkuji Mgr. Man za velice profesionální přístup, komunikaci, ochotu, vstřícnost, empatii a v neposlední řadě i rychlost, s jakou byl prodej bytu proveden. Pokud bude někdo v mém okolí poptávat kvalitní realitní služby, budu Vaši RK a jmenovitě paní Man doporučovat i jiným.
Petr Kalivoda 16. 9. 2024
Opravdu mě potěšilo, že ještě existují úžasní a srdeční lidé, jako vy. Velmi si vážím vašeho profesionálního přístupu při koupi našeho bytu. Váš optimizmus a laskavost jsou obdivuhodné a celá spolupráce s vámi pro nás byla velkou radostí.
Kateřina Horáčková 15. 9. 2024
Chtěla bych poděkovat za rychlost, super komunikaci a za to, že jsem s pronájmem bytu opakovaně neměla žádné starosti. Kateřina
Jiří Štrouf 26. 8. 2024
Opakovaná spolupráce s paní Zapletalovou a jako vždy na výbornou. Zase se s důvěrou na paní makléřku obrátíme.
Adéla Janáková 26. 8. 2024
Jednání pana Hvasty bylo profesionální a vše proběhlo bez problému. Komunikace s ním probíhala vždy snadně a rychle.
Alexandra Abramová 16. 8. 2024
Paní Mašková je skutečnou profesionálkou ve svém oboru. Po celou dobu spolupráce byla nesmírně vstřícná a ochotná, vždy pečlivě naslouchala mým požadavkům a přáním. Oceňuji zejména její chápavý přístup, kdy se snažila porozumět mým možnostem a potřebám. Věnovala mi dostatek času, aby se ujistila, že jsem s každým krokem procesu spokojená. Mohu paní Maškovou jednoznačně doporučit všem, kteří hledají spolehlivého a zkušeného makléře.
Vladimíra Jirásková 15. 8. 2024
Děkuji za spolupráci při pronájmu našeho bytu. Zejména mé díky patří paní Zuzaně Nesibové, která celou zakázku dotáhla do vítězného konce.
Josef Pirochta 14. 8. 2024
Bravis i paní Zapletalovou mohu doporučit. Příjemné, jednoznačné a rychlé jednání. Bravis nám pomohl realizovat koupi bytu a jeho následný pronájem. To vše v rámci 2 měsíců - což považuji za opravdu dobrou práci!
Jiří Blahník 13. 8. 2024
Již podruhé jsme spolu řešili pronájem bytu, naprosto perfektní profesionální přístup.
Přidat referenci