Menu
zpět na výpis nemovitostí

Pronájem moderních kancelářských prostor, 383 m2 - Vídeňská, Brno - Přízřenice, skvělá lokalita a dostupnost

Vídeňská, Brno - Přízřenice
  • Komerční objekty - Kancelář
  • 383 m2
56 680 Kč/měsíc +DPH + poplatky za služby+ depozit + provize RK Kontaktovat makléře

Informace

  • Adresa:Vídeňská, Brno - Přízřenice
  • Plocha:383 m2
  • Typ:Komerční objekty - Kancelář
  • Konstrukce:Cihlová
  • PENB:G
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu exkluzivní komerční prostory na adrese Vídeňská, Brno - Přízřenice. Tyto prostory jsou ideální pro firmy hledající moderní zázemí s výbornou dostupností do centra města i k hlavním dopravním tepnám. Celková užitná plocha činí 383 m2, z toho 259 m2 tvoří kancelářské prostory a 139 m2 ostatní prostory - kuchyňka, dvojí sociální zázemí, sklad a chodba. Pronájem zahrnuje všechny prostory jako celek, které budou využívány pouze nájemcem a osobami podle jeho uvážení.

Prostory se nachází v moderní dvoupodlažní budově s recepcí a jsou vybaveny klimatizací, což zajišťuje komfortní pracovní prostředí po celý rok. Bezpečnost je zajištěna díky modernímu zabezpečovacímu systému a vjezd do areálu je umožněn na čipové karty. Pro nájemce je k dispozici dostatek parkovacích míst přímo v objektu, přičemž podmínky parkování lze dohodnout individuálně.

Strategická poloha kanceláří zajišťuje snadnou dostupnost městské hromadné dopravy, přičemž tramvajová zastávka Modřice Cihelna je vzdálena pouhé 2 minuty chůze. V blízkosti se nachází i obchodní centrum Futurum, což přináší další výhody pro zaměstnance i návštěvníky.

Nájemci mohou využít také služby recepce a vrátnice, které jsou k dispozici 24/7, pravidelný úklid, odvoz komunálního odpadu a činnost správce. Prostory jsou vybaveny rozvody počítačových sítí s možností zabezpečení připojení na internet. K dispozici je také společná zasedací místnost s kapacitou až 30 míst.

Prostory jsou volné ihned a je možné zajistit úklid prostřednictvím naší úklidové firmy. V případě zájmu nabízíme i možnost video-prohlídky nemovitosti v přímém přenosu bez nutnosti osobního kontaktu. Podrobné informace rádi poskytneme na telefonu nebo osobně v realitní kanceláři.

Cena pronájmu činí 56 680 Kč měsíčně + DPH, poplatky za služby, depozit a provize realitní kanceláře. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na spolupráci s Vámi.
On-line prohlídka nemovitosti Více

Nabízíme také on-line prohlídky nemovitostí

Necítíte se dobře nebo máte obavy z prohlídky nemovitosti?
Rádi Vám zprostředkujeme ON-LINE PROHLÍDKU, kde Vám vše ukážeme a popíšeme.

Kontaktujte našeho makléře

foto z on-line prohlídky foto z on-line prohlídky

Podobné nemovitosti na pronájem