Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu
zpět na výpis nemovitostí

Prodej samostatného rodinného domu/chalupy 2+kk, obec Kuničky, garáž, rozlehlá zahrada, klidná lokalita

Kuničky
  • RD
  • 150 m2
  • Terasa
4 990 000 Kč Kontaktovat makléře
Poslední hodnocení Ivany Paní Zapletalová byla velmi příjemná a profesionální. Kupovali jsme byt v centru Brna a byli jsme velmi spokojení. Měli jsme veškeré informace, byla v neustálém kontaktu jak s námi, tak i s developerem. Co jsme potřebovali vyjednat, tak se jí vyjednat podařilo. Děkujeme mockrát!

Informace

  • Adresa:Kuničky
  • Plocha:150 m2
  • Typ:RD
  • Vybavenost:ne nebo částečně
  • Konstrukce:Smíšená
  • PENB:G

Vybavenost

Půdní prostor Kuchyňská linka Sporák Myčka Krb Vana Terasa
Hledáte bydlení nebo rekreaci v klidné lokalitě s rychlou dostupností do města? Máme pro vás skvělou příležitost.

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům/chalupu v obci Kuničky, vzdálené pouze 13 km od Blanska.
Základní informace:
Dispozice: 2+kk.
Užitná plocha: 120 m2 + možnost přebudování podkroví.
Zastavěná plocha: 139 m2.
Plocha zahrady: 1388 m2.
Celková plocha pozemku: 1527 m2.

Přízemní, částečně podsklepený dům (3 místnosti) nabízí mnoho úložného prostoru. Pokud hledáte nemovitost, kterou si můžete upravit podle svých představ, tento dům je pro vás ideální volbou. Samotný dům je možné užívat ihned.

Při vstupu do domu se ocitnete v předsíni, odkud vede vstup do chodby a jednotlivých místností. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem a přípojkou na pračku. Samostatná toaleta zajišťuje pohodlí a soukromí.
Okna jsou dřevěná zdvojená, podlahy v pokojích jsou upraveny dřevěnými parketami. Střecha je sedlová s dřevěným krovem a krytinou z plechu.

Na krásnou venkovní zahradu se vstupuje z obývacího pokoje s kuchyňským koutem nebo z venkovní části. Zahrada je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek, a díky samostatné poloze domu si můžete užívat dokonalé soukromí.

Dům je napojen na elektřinu, vodu a obecní kanalizaci. Vytápění je řešeno vlastním elektro kotlem (stáří 10 let) a v obývacím pokoji je krb na tuhá paliva. Ložnice, obývací pokoj s KK a předsíň jsou vybavené klasickým radiátorem.

Dům je vhodný jak k bydlení, tak k celoroční rekreaci, s dostupností od Brna 36 km, z Vyškova 38 km, z Blanska 10 km.


Obec Kuničky se nachází v okrese Blansko v Jihomoravském kraji a žije zde 260 obyvatel. K obci patří i dva kilometry vzdálená osada Obora, kde se nachází bývalý lovecký zámeček šlechtického rodu Salmů.
Dostupnost do Blanska je cca 13 minut autem, kde naleznete další potřebné služby, obchody a instituce. V obci je dostupná i autobusová doprava.


Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě zvolených kritérií. Nabízíme rychlý a kvalitní právní, hypoteční a poradní servis (PENB). Financování je možné hypotékou či úvěrem ze stavebního spoření, s jejich vyřízením vám rádi pomůžeme.

S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v energetické třídě "G", což ovšem neznamená, že do této energetické třídy opravdu patří.
Neváhejte a domluvte si prohlídku této úžasné nemovitosti ještě dnes.
Těšíme se na vás.
On-line prohlídka nemovitosti Více

Nabízíme také on-line prohlídky nemovitostí

Necítíte se dobře nebo máte obavy z prohlídky nemovitosti?
Rádi Vám zprostředkujeme ON-LINE PROHLÍDKU, kde Vám vše ukážeme a popíšeme.

Kontaktujte našeho makléře

foto z on-line prohlídky foto z on-line prohlídky

Podobné nemovitosti na prodej