Menu
zpět na výpis nemovitostí

Prodej exkluzivního apartmánového domu, bazén, Chorvatsko, Meka Draga

  • RD
  • 289 m2
  • Terasa i balkon
Cena - info v RK Kontaktovat makléře
Poslední hodnocení Simony Děkujeme paní Tipoa Simoně za nadstandartní a profesionální přístup. Získali jsme nemovitost podle svých představ. Jsme velmi spokojeni!

Informace

  • Plocha:289 m2
  • Typ:RD
  • Vybavenost:Ano
  • Konstrukce:Cihlová
  • PENB:G

Vybavenost

Kuchyňská linka Sporák Myčka Krb Sprchový kout Terasa i balkon
Samostatně stojící apartmánový dům s úchvatným výhledem, 1.řada od moře, bazén, Meka Draga

Nabízíme k prodeji samostatně stojící apartmánový dům na třech podlažích s celkovou plochou vč. teras 289 m2, obytný prostor 150 m2 (plus 33,4 m2 vnitřní terasy), z toho zastavěná plocha domu činí 86 m2, celkový pozemek 240 m2.

Dům je v současné době rozdělen na přízemní privát a horní dvě patra s možností komerčního využití. Je zajištěno naprosté soukromí a nezávislé vstupy do obou částí.

Privát/přízemí (4 + 2 osoby):
• dva pokoje, koupelna/WC, kuchyň, velká terasa s posezením, grilem a relaxační částí, dále pak technické zázemí (prádelna, menší pokojík/sklad a sklep).

Horní komerční část domu (8 osob):
• přízemí: apartmán s kuchyní, ložnicí, obývací částí, koupelnou, terasou,
• podkroví: dva samostatné pokoje se samostatnými vstupy, každý se samostatnou koupelnou, terasou a případnou přípravou na menší kuchyňské linky.
Tato horní část má k dispozici zastřešenou terasu u bazénu, venkovní sprchu, krb a bazén (3,5 x 5,5 m).

Dům byl kompletně rekonstruován v roce 2017 a poslední 4 roky procházel opět celkovou modernizací (nové tepelné čerpadlo k bazénu, klimatizace v horních pokojích, kompletní renovace dřevěných okenic, všechny nové vstupní i vnitřní dveře, nové exotické dřevo kolem bazénu i v přízemí domu, obložení bračským kamenem ve spodní části domu, nové dřevěné postele a doplňkový nábytek na zakázku včetně nových matrací, nové dubové venkovní posezení taktéž na míru a další..).

Nemovitost se nabízí opravdu včetně kompletního vybavení, zařízení a zásob (robot do bazénu, paddle bordy, pračka, sušička, vysavač, ložní prádlo..), nachystána bez jakýchkoliv dalších investic k případnému pronájmu. Pouze horní část domu a její komerční využití Vám v případě zájmu zaručí velmi slušnou výtěžnost s možností celoročního užívání privátní části nebo možnost pronajmutí celého objektu. V případě zájmu o bližší informace Vám je velmi rádi poskytneme osobně.

V případě, že hledáte lokalitu pro chvíle odpočinku a relaxace, Meka Draga je to správné místo. Zátoka je na konci slepé ulice, ráno slyšíte pouze racky a rybáře. Dům má jedny z nejhezčích výhledů od bazénu i teras, celý den máte k dispozici jak slunce, tak stín na terasách.

Lokalita, která je vyhledávaná místními obyvateli jako rekreační oblast má i místí dvě kavárny a každodenní pojízdný obchod. Tento záliv Novigradského moře s výhledem na nádherné pohoří hor Velebit a ústí řeky Zrmanja (slavné kaňony) je současně velmi atraktivní pro turisty.

Dům je vzdálený pouze 30 minut jízdy od letiště v Zadaru a 40 min do Zadaru.
Další v okolí:
Vodopády na řece Zrmanja - Barberov buk (kanoe, rafty) do 20 minut.
Národní park Paklenica do 50 minut.
Národní park Krka do 50 minut.
On-line prohlídka nemovitosti Více

Nabízíme také on-line prohlídky nemovitostí

Necítíte se dobře nebo máte obavy z prohlídky nemovitosti?
Rádi Vám zprostředkujeme ON-LINE PROHLÍDKU, kde Vám vše ukážeme a popíšeme.

Kontaktujte našeho makléře

foto z on-line prohlídky foto z on-line prohlídky

Podobné nemovitosti na prodej