Specialist for rent
of apartments in Brno
Menu
back to real estate listing

Sale land Garden, 902 m2 - Brno

Cihelní, Brno
  • Ostatní
  • 902 m2
1 804 000 CZK Contact broker

Information

  • Address:Cihelní, Brno
  • Total area:902 m2
  • Sort of real property:Ostatní
Hledáte klidné místo k relaxaci, kde byste mohli pěstovat vlastní ovoce a zeleninu a zároveň si užít nádhernou přírodu? Máme pro vás ideální nabídku! Ve výhradním zastoupení majitele vám představujeme krásnou zahradu o rozloze 902 m2 v oblíbené zahrádkářské oblasti Brno-Obřany.

Tento pozemek o velikosti 7 x 162 m nabízí dostatek prostoru pro všechny vaše zahrádkářské sny. Ať už jste nadšený pěstitel nebo hledáte místo, kde byste mohli trávit víkendy, tahle zahrada je pro vás jako stvořená. Na zahradu je možné umístit chatku, která bude ideálním místem pro rekreaci a víkendové pobyty s rodinou či přáteli.
Brno-Obřany je vyhlášená lokalita, která kombinuje klid přírody s dobrou dostupností do města. Výborné spojení veřejnou dopravou i autem vám umožní snadno se dostat do centra Brna, aniž byste museli obětovat pohodlí a klid svého zahradního útočiště.

Zahrada je v dobrém stavu, i když v posledních letech nebyla aktivně využívána. Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči o všech výhodách, které tato zahrada nabízí.

Jsme tu pro vás a rádi vám poskytneme veškeré další informace, které budete potřebovat. Pokud máte jakékoliv dotazy nebo byste si chtěli domluvit prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na vás!
Video tour of the property Mode

We offer you video tours of apartments

Feeling uneasy or worried about viewing a property in these days?
We will be happy to provide you with a video tour, where we will show and describe everything to you online.

Contact our brokers

photo from video tour photo from video tour